u zoekt copybutton Campings
button Hotelsbutton BenBbutton Bungalowparkenbutton Groepsaccomodatiesbutton cafesbutton Restaurantsbutton appartementbutton Camperplaatsenbutton informatiebutton uitjesbutton winkels

Geerts Warenhuis - Exloo

De WinkelGeerts Warenhuis is in 1934 gestart aan de Hoofdstraat 47 in Exloo. In 1979 verhuisde het warenhuis gedeelte naar een geheel nieuw gebouwd pand aan de Zuiderhoofdstraat 9 te Exloo. Sinds die tijd is het bedrijf uit gegroeid tot een volwaardig warenhuis met een breed assortiment aan producten en diensten.

Lees meer...

John’s secondhand shop - Drouwenermond

John’s secondhand shop, is het adres voor vrijwel alle 2e hands artikelen, Op het gebied van huishouden, meubelen, stoffen, kleding, bedden, enz.

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 17:00
Koopavond : Donderdag 18:00 - 21:00

Lees meer...

Bakker Joost - Odoorn

bakker joostBakker Joost is een zelfstandige warme bakker met een geheel eigen concept, die vooral bekend staat vanwege zijn grote diversiteit aan brood. We bakken maar liefst vierenzestig verschillende, veelal bijzondere, soorten die door klanten in het hele land worden gekocht. De recepten die we gebruiken zijn altijd zelf bedacht of stammen af van het orgineel. Daarvoor reist Joost van tijd tot tijd ook naar het buitenland, om daar leermeesters van beroemde recepturen te ontmoeten. Vaak staan hierover op ons eigen youTube kanaal, bakkerjoosttv, filmpjes.

Lees meer...

C1000 Abbas - Gieten

De C1000 van Jan en Henriëtte Abbas ligt in Gieten, provincie Drenthe. Met een verkoopvloeroppervlak van 1700m2 behoort deze supermarkt tot een van de grootste C1000-winkels. In 2007 hebben Jan en Henriëtte Abbas en hun medewerkers nog de prijs voor de beste C1000 van Nederland gewonnen. Lokale betrokken­heid, dynamiek en oog voor detail staan hoog in het vaandel.

Lees meer...

Vroegertijd Antiek en Brocante - Gieterveen

In de ‘winkel’ in onze boerderij in Gieterveen vindt U een ruime verzameling brocante en antiek voor schappelijke prijzen. In de stal, voorzien van sfeervolle boerenraampjes en voorheen het onderkomen van de schapen en geiten si er landelijk antiek, zoals leuke oude kastjes, doorleefde schappen, email, Engelse en Franse terrines en andere bijzondere zaken uit een ver veleden.

Lees meer...