u zoekt copybutton Campings
button Hotelsbutton BenBbutton Bungalowparkenbutton Groepsaccomodatiesbutton cafesbutton Restaurantsbutton appartementbutton Camperplaatsenbutton informatiebutton uitjesbutton winkels

Ondernemersvereniging Borger

logo ovbKom winkelen bij de aangesloten winkels van de Ondernemersvereniging in Borger!

Lees meer...

Gemeente Aa en Hunze

hondsrug-bannerDe gemeente Aa en Hunze is voor toeristen een zeer aantrekkelijk gebied. Er is een enorme verscheidenheid aan natuur en cultuur. De gemeente kent een aantal boswachterijen met duizenden hectares bos en heidegebieden. Een groot deel van de gemeente ligt op de Hondsrug. Er is het toeristisch zeer aantrekkelijke Drentse Aa gebied, een Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap (http://www.drentscheaa.nl/). Daarin ligt het Balloërveld waar zich een informatiecentrum en een schaapskooi bevinden. Maar ook het Drouwenerzand, het Strubben-Kniphorstbos en andere mooie wandelgebieden hebben hoge recreatieve waarden.

Lees meer...

Bestemming Borger-Odoorn

Recreatie & toerisme ondernemersbeurs, 7 februari 2013 - Op 7 februari 2013 wordt door stichting Bestemming Borger-Odoorn, Geopark De Hondsrug en Hunzevallei, de 4e R&T-ondernemersbeurs Borger-Odoorn, Hunzevallei en Geopark De Hondsrug georganiseerd.

Locatie
De beurs vindt plaats in het Hof van Saksen te Nooitgedacht.

Lees meer...

Villa van Streek - Borger

villa van streekSinds kort is het Drentse dorp Borger, centraal gelegen op ‘De Hondsrug’, een zeer veelzijdige, en daardoor unieke, onderneming rijker: ‘Villa van Streek’, waar iedereen kennis kan komen maken met alle facetten van de ‘De Hondsrug’. “Wil je deze streek zien, proeven, beleven en ontdekken, dan begin je bij Villa van Streek”, omschrijft Hans Agterberg zijn nieuwe onderneming met winkel met streekproducten, toeristische informatie, brasserie, tuin met terras en het organiseren van tal van activiteiten. “Wij zijn het uithangbord van ‘De Hondsrug’, zowel voor toeristen als inwoners.”

Lees meer...