u zoekt copybutton Campings
button Hotelsbutton BenBbutton Bungalowparkenbutton Groepsaccomodatiesbutton cafesbutton Restaurantsbutton appartementbutton Camperplaatsenbutton informatiebutton uitjesbutton winkels

Landgoed de Dodshoorn

Het echte Landgoedgevoel

Een rustig weekendje weg, een onvergetelijke bruiloft of een inspirerende vergadering op het nieuwste landgoed van Nederland; het kan allemaal. De prachtige omgeving in combinatie met het bijzondere, stijlvolle landgoed en haar luxe voorzieningen voor paarden maken van een verblijf op De Dodshoorn een unieke ervaring.

Lees meer...

De Kwartjesberg - Drouwen

De Kwartjesberg is een groepsverblijf dat bestaat uit twee aparte accommodaties; ‘De Goudvink en De Koolmees’ gelegen op een unieke plek in het bos. Wij bieden plaats aan maximaal 112 personen.U kunt de accommodaties apart huren maar ook te samen voor een grote groep, in de goudvink is de eetzaal groot genoeg om gezamelijk de maaltijden er te kunen gebruiken. Er is bij beide gebouwen ruime parkeergelegenheid.

Lees meer...

Boerhaarshoeve Groepsverblijven - Grolloo

De Boerhaarshoeve is gelegen ten zuiden van het prachtige plattelandsdorpje Grolloo in Hartje Drenthe. Het ligt temidden van de bossen en heide van Grolloo, Schoonloo, Hooghalen, Gieten en Borger. Aangrenzend vindt u het Drentse Aa-gebied en de Hondsrug. Onze groepsverblijven zijn geschikt voor groepen van 12 tot 70 personen. Elk van de verblijven beschikt onder andere over een professionele keuken, nette slaapkamers, een gezellige gemeenschappelijke ruimte en een eigen terras. 

Lees meer...

Breeland Recreatie - Annen

BreelandOp zoek naar ideeën voor het organiseren van een groepsactiviteit in Drenthe, geschikt voor jong en oud? Breeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, teambuilding en schoolreizen. Dit sportieve familiebedrijf zorgt voor een unieke belevenis in de prachtige Drentse natuurgebieden rondom, met een breed aanbod van actieve in- outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, schoolreisje en kinderfeestje in Drenthe. Bekijk de nieuwe groepsarrangementen inclusief eten, zoals Outdoor Cooking, Middeleeuwse avond en Moorddiner voor een actief en gezellig groepsuitje in Drenthe.

Lees meer...

Groepsaccommodatie Hunzepleisterplaats - Spijkerboor

Buiten gewoon ontspannen!
Overnachten aan de waterkant met gratis kanoën! Al onze gasten kunnen gebruik maken van onze boten om te varen op de meanders van de Hunze waar u zelfs bevers tegen kunt komen!

Lees meer...

Groepsaccommodatie de Warme Bossen Schoonloo

Groepsaccomodatie de Warme Bossen - Schoonloo

Groepsaccommodatie de Warme Bossen is er voor mensen die houden van de gezelligheid van een kleinschalige groepsaccommodatie in een prachtige omgeving. Ideaal voor families, reüniegroepen die hun programma af willen stemmen op de prachtige fiets- en wandelmogelijkheden.

Lees meer...