u zoekt copybutton Campings
button Hotelsbutton BenBbutton Bungalowparkenbutton Groepsaccomodatiesbutton cafesbutton Restaurantsbutton appartementbutton Camperplaatsenbutton informatiebutton uitjesbutton winkels

Boerderijcamping Beekdal - Borger

Boerderijcamping Beekdal is gelegen aan de rand van Borger aan de Strengenweg 11. Een plaats waar u volop kan genieten van de rust. Boerderijcamping Beekdal is een kleine, schone en sfeervolle camping. Een ruim 1 hectare grote camping gelegen vlakbij het bos en vele bezienswaardigheden. Ook de omgeving is het bezichtigen waard, bijvoorbeeld gezellig op de fiets, of natuurlijk wandelend om elk detail van de natuur mee te kunnen krijgen. Het dorp en de vele voorzieningen in de buurt nodigen u uit om er eens lekker tussenuit te gaan. En als u dan weer terug bent van een dagje uit, kunt u op de camping weer genieten van de rust. U kunt de vogeltjes horen fluiten en de paarden met veulentjes in de weilanden zien spelen.

Lees meer...

Boerderij-camping Roeloomskamp - Schoonloo

De camping ligt temidden van uitgestrekte bossen en natuurreservaten. Het grenst aan het oerbos "de Strubben". Schoonloo is een prachtig drents esdorp, met een afwisselend landschap. Er liggen vele kilometers fiets- , wandel- en ruiterpaden De camping is een rustige en gezellige camping, die deel uitmaakt van onze paardenfokkerij. Er zijn ruime plaatsen van ± 130 m² , gescheiden door een beukenhaag, zodat er voor iedereen voldoende privacy is.

Om de camping ligt een bossingel die aan een kant onderbroken is. Daar heeft u ruim uitzicht op de weilanden. Voor de kinderen is er een zandbak en speelveld. Bij de camping hebben wij een kleine receptie. Daar ligt informatie over datgene wat in de omgeving te doen is.

Lees meer...

Camping 't Vosseveld

Minicamping 't Vosseveld in Odoornerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe, is een nieuwe rustige camping gelegen in het prachtige Odoornerveen. De camping heeft 25 ruime plaatsen met elektriciteit en ligt in een prachtig gebied met vele fiets- en wandelpaden direct aan het Oranje kanaal en boswachterij Sleenerzand. Het Oranjekanaal is afgesloten voor motorvaart en dat biedt kanovaarders en vissers rust en ruimte. In de omgeving zijn talloze dingen te doen de camping is daardoor een ideale uitvalbasis voor uitstapjes. Alette Koopman, de eigenaresse van minicamping 't Vosseveld, een boerencamping in de provincie Drenthe , nodigt u graag uit voor een verblijf op de camping. 

Lees meer...

Camping De Bosrand - Ellertshaar

Aan de rand van boswachterij Schoonloo in Drenthe ligt camping 'De Bosrand': een karakteristieke boerderij die volledig in bedrijf is (melkvee). Sinds de jaren zestig woont de familie hier en houdt sindsdien ook een camping in dit prachtige stukje midden Drenthe. U kunt hier ook van genieten!

Lees meer...

Mini Camping Klein Brabant - Valthermond

Wij - Marc, Leonie en Lisa - zijn in 2009 verhuisd vanuit Brabant naar Drenthe om onze droom waar te maken, een eigen minicamping en bed en breakfast. Daarvoor hebben we eerst de boel verbouwd en netjes opgeknapt. In het voorjaar van 2013 gaat het gebeuren: We gaan open!

Lees meer...

Camping Op 't Kalkamp - Gieten

Aan de rand van het dorp Gieten, gelegen op de Hondsrug, te bereiken via de N34, ligt Camping "Op 't Kalkamp" van de familie Hoiting.
Het is 10 minuten fietsen naar het centrum van het dorp. Vanaf de camping gaat u zo naar de nabij gelegen staatsbossen voor een goede wandeling of een heerlijke fiets- of mountainbiketocht.

Lees meer...

Camping Alinghoek - Drouwen

Camping Alinghoek is een gezellige gezinscamping omringd door bossingels. Tussen alle plaatsen zijn bossages aangebracht voor optimale privacy. De camping beschikt over ca. 70 plaatsen, welke allen zijn aagesloten op elektra en kabel-tv. In de directe omgeving van elke plaats bevindt zich een waterkraan met afvoerputje. Voor campers is er een camperserviceplaats. De camping is voorzien van draadloos internet.

Lees meer...

Mini Camping "Kom es an" - Bronnegerveen

Mini-Camping “Kom es an” ligt in de gemeente Borger-Odoorn in Drenthe, bij een boerderij waar u helemaal tot rust kunt komen!

De mooie, rustige camping ligt in een landelijke omgeving aan de rand van de Hondsrug.

Lees meer...

Camping De Zeven Heuveltjes - Ees

Kamperen in een veelzijdige en zeer mooie omgeving.

Camping "De Zeven Heuveltjes" is gelegen in een prachtig bosrijk fiets- en wandelgebied op de "Hondsrug" in Drenthe. Het terrein grenst aan twee zijden direct aan het bos van Boswachterij Exloo. U kunt vanuit uw caravan of tent zo het bos inlopen. Het terrein heeft een goede droge grasmat en is gelegen op zandgrond. Er zijn ruime beschutte plaatsen.

Lees meer...

Mini Camping De Zwerfkei - Borger

Camping “De Zwerfkei” is gelegen bij boerderij "De Annahoeve" in de nabijheid van het oude esdorp Borger.

Borger en omgeving biedt u vele toeristische mogelijkheden.

Vele fietspaden leiden door bossen, heide, weilanden en leuke dorpen. 

Lees meer...

Camping de Warme Bossen - Schoonloo

Camping de Warme Bossen - SchoonlooOp vakantie in Drenthe is een vakantie in een omgeving die zich kenmerkt door rust, stilte, ruimte en heel veel gevarieerde natuur.

In het hart van dit mooie Drenthe vindt u, omsloten door 3 staatsbossen het kleine dorpje Schoonloo. Even buiten het dorp, aan de doorgaande toeristische fiets- en wandelroute (het bekende "Pieterpad" loopt voor de deur) ligt camping de Warme Bossen. Een kleine familiecamping met goede voorzieningen en een gemoedelijke sfeer.

Lees meer...

Camping 't Haantje

U vindt ’t Haantje in de zuidoosthoek van Drenthe nabij Emmen aan het Oranjekanaal. Een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie met volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen, vissen en Drenthe te ontdekken.

In ons restaurant serveren wij overheerlijke pannenkoeken, Drentse bruine bonen, schnitzelplates en meer in een ongedwongen sfeer. 

Lees meer...