u zoekt copybutton Campings
button Hotelsbutton BenBbutton Bungalowparkenbutton Groepsaccomodatiesbutton cafesbutton Restaurantsbutton appartementbutton Camperplaatsenbutton informatiebutton uitjesbutton winkels

Rolstoel aangepaste Vakantie Bungalow De Uilenhorst - Odoornerveen

Doelstelling van Stichting de Uilenhorst is het verhuren van onze vakantiewoning aan mensen met een lichamelijke beperking. Het huis is uiteraard daarop ingericht. Perioden die niet verhuurd zijn aan mensen met een lichamelijke beperking zijn ook beschikbaar voor verhuur aan mensen zonder lichamelijke beperking. Wel met de restrictie dat gehandicapten tot 1 januari 2012 voorrang hebben bij het boeken.

Lees meer...

Bungalowpark Boerhaarsveld

Bungalowpark BoerhaarsveldBoerhaarsveld is landelijk gelegen tussen drie boswachterijen in hartje Drenthe, vlakbij het dorpje Schoonloo.

Schoonloo staat voor mooi bos (schoon-loo). Het gebied waar u zich bevindt is het ideale gebied voor fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken of om lekker tot rust te komen. In de uitgestrekte boswachterijen vindt u heidevelden, zandverstuivingen, stukken ruig terrein, vennen en een omvangrijk verhard fietspadennet.

Lees meer...