u zoekt copybutton Campings
button Hotelsbutton BenBbutton Bungalowparkenbutton Groepsaccomodatiesbutton cafesbutton Restaurantsbutton appartementbutton Camperplaatsenbutton informatiebutton uitjesbutton winkels

B&B Ivy Cottage

B&B Ivy Cottage is een gezellige kleinschalige bed and breakfast. In een ongedwongen sfeer bieden wij onze gasten persoonlijke aandacht en een prima verzorging. Onze B&B ligt in het prachtige dorpje Exloo, te midden van de schitterende en afwisselende natuur van de Drentse Hondsrug. Ivy Cottage is een heerlijke plek met een idyllische tuin. Een paradijs voor rustzoekers, liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen.

Lees meer...

Bed & Breakfast 't Rond Bargie - Exloo

In het prachtige dorp Exloo in Drenthe, midden tussen de hunebedden, grafheuvels, bossen en heidevelden, vindt u in onze verbouwde boerderij Bed & Breakfast 't Rond Bargie. Wanneer u wilt genieten van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving, dan bent u hier op de juiste plaats. De boerderij telt 5 volledig ingerichte kamers met eigen entree, eigen badkamer met douche en toilet, comfortabele zithoek met TV en draadloos internet. 

Lees meer...

Pension Huize Heeze

Huize HeezeHet dorp Borger ligt in de gemeente Borger-Odoorn, centraal gelegen op de Hondsrug in zuidoost Drenthe. Borger wordt ook wel de hunebed hoofdstad van Nederland genoemd, u treft hier het Nationaal Hunebedcentrum nabij het grootste hunebed van Nederland. Borger ligt in een bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes. Pension Huize Heeze is gelegen aan Hoofdstraat nr. 80, net buiten het centrum van Borger. Parkeerplaats en fietsenstalling is aanwezig. 

Lees meer...

Bed & Breakfast De Drentsche Schaapskooi - Exloo

We zullen ons eerst even voorstellen, wie we zijn en waar we voor staan. Wij zijn twee zussen, Anita en Trieneke Santing en wij runnen samen de B & B “De Drentsche Schaapskooi “. De Bed & Breakfast is gevestigd in een verbouwde boerderij aan de rand van het centrum van Exloo. Exloo heeft een knus centrum met een aantal leuke eetgelegenheden en winkeltjes. En natuurlijk niet te vergeten de, in het centrum gelegen, schaapskooi en Kabouterland voor de kleintjes. Bij ons komt u helemaal tot rust en kunt u uw uitstapjes in onze mooie provincie Drenthe plannen. 

Lees meer...

Bed & Breakfast Hunzepleisterplaats - Spijkerboor

Buiten gewoon ontspannen!
Overnachten aan de waterkant met gratis kanoën! Al onze gasten kunnen gebruik maken van onze boten om te varen op de meanders van de Hunze waar u zelfs bevers tegen kunt komen!

Lees meer...

Bed & Breakfast Ruitenborgh - Nieuwediep

Een bijzondere uitdaging om eens te overnachten. Laat u zich eens lekker verwennen.
EN
discreet gebruik maken van de sauna alsof die in uw eigen woning staat.

Lees meer...

Bed & Breakfast Klein Brabant - Valthermond

Wij - Marc, Leonie en Lisa - zijn in 2009 verhuisd vanuit Brabant naar Drenthe om onze droom waar te maken, een eigen minicamping en bed en breakfast. Daarvoor hebben we eerst de boel verbouwd en netjes opgeknapt. In het voorjaar van 2013 gaat het gebeuren: We gaan open!

Lees meer...